Notater om varemerker

Registrerte varemerker og tjenestemerker tilhører sine respektive eiere.

ABBYY Lingvo er et varemerke tilhørende ABBYY Software, Ltd.

Adobe Acrobat, Adobe Flash, Adobe Acrobat Reader er enten registrerte varemerker eller varemerker som tilhører Adobe i USA og/eller andre land.

AVAST, Facebook eies av sine respektive eiere

AVG er et registrert varemerke.

Bing, Internet Explorer, Microsoft Edge, Microsoft Outlook, Microsoft Office, Microsoft Photos, Windows Installer, Windows Live, Microsoft, Windows, Windows Vista, Windows Media, Office 365, Skype, Visual C++, Xbox Game Bar er varemerker som tilhører Microsoft-konsernet.

Battle.net er et registrert varemerke som tilhører Blizzard Entertainment ii USA og andre land.

Cloudflare er et varmemerke og/eller registrert varemerke som tilhører Cloudflare, Inc. i USA og andre rettskretser.

ESET og ESET NOD32 er varemerker eller registrerte varemerker for ESET spol. s r.o. eller respektive ESET-enhet.

JavaScript er et registrert varemerke som tilhører Oracle og/eller deres partnere.

Apple, macOS, iTunes, App Store er varemerker tilhørende Apple Inc.

IOS er et registrert varemerke eller et varemerke som tilhører Cisco Systems, Inc. og/eller deres partnere i USA og i andre land.

Google, Chrome, Google Chrome, Chromium, Google Earth, Google Input Tools, Google Play, Google Public DNS, Android og YouTube er varemerker som tilhører Google, LLC.

McAfee er et varemerke eller registrert varemerke for McAfee LLC eller dets datterselskaper i USA og andre land.

Mozilla og Firefox er varemerker for Mozilla Foundation i USA og andre land.

Norton er et varemerke eller registrert varemerke som tilhører NortonLifeLock Inc. eller deres tilknyttede selskaper i USA og andre land.

PlayerUnknown's Battlegrounds er et registrert varemerke eller tjenestemerke som tilhører Pubg Corporation.

Unreal Engine er et varmemerke eller registrert varemerke som tilhører Epic Games, Inc. i USA og andre land.

Trend Micro er et varemerke eller registrert varemerke for Trend Micro Incorporated.